Što je glamur i kako biti glamurozna i zavodljiva

Riječ glamur potječe od engleskog izraza “grammarye”, koji se nekada koristio za označavanje čarobnjaštvo. To znači da je glamur (eng. glamour ) zapravo obmana.

Riječ glamur počinje se koristiti početkom 20. stoljeća kojom bi se opisivao fizički izgled žene, što je podrazumijevalo korištenje trikova poput šminke, frizure i modnih dodataka kako bi žena izgledala privlačno.

Glamur ne znači imati samo odgovarajuću šminku, frizuru, odjeću i obuću već i osobnost. Zavodljive žene svijeta bile su jednako privlačne iznutra i izvana. Glamuroznu ženu krasi magičnost kojemu malo tko može odoljeti.

Svaka žena može biti neodoljiva, glamurozna čak i ako nema prirodnu ljepotu. Glamur ne čine samo atraktivan izgled, šminka i dekoltirane haljine, već i vaša osobnost.

Morate vjerovati u sebe, u svoju privlačnost pa ćete tako i druge uvjeriti u to. Bude li se na vašem licu odražavala vaša unutarnja ljepota, radost i svijesnost da ste žena i drugi će to primjetiti. To je tajna glamura.

Budite originalna, ne slijedite savjete drugih. Osobe koje su dosegle vrh popularnosti nisu emitirale nikoga, bile su originalne, bile su svoje.

Piše: zavodljiva.com